Paaskiviikko

Paaskiviikko.jpg

 Kultnett  er  i  år  medprodusent  på  Paaskiviikko  – en  festival  dedikert  kvensk  kultur  og  historie.  Det  er  Halti  kvenkultursenter  som  eier  festivalen  som  har  eksistert  siden  2007.

 Festivalen  finner  sted  i  hele  Nord-Troms  og  består  av  et  rikt  og  variert  program  hvor  både  kunnskap  og  opplevelser  står  sentralt.  I  tillegg  til  å  være  medprodusent,  er  en  rekke  av  våre  aktører  i  sving,  Øystein Fredriksen,  Kristin  Mellem  og  Peter  Vang  har  sammen  med  Nikolai  Lindholm  fra  Sverige  satt  sammen  repertoaret  Viritä ä/Vårlek  som  skal  til  Lyngen,  Skjervøy  og  Nordreisa.  Teaterduoen  Skrål  og  Skrammel  skal  
til  Kåfjord, Lyngen  og  Nordreisa  med  fortellerteateret  Lurveleven,  mens  Inger  Birkelund  skal  dele  fortelling  «Ingen  er  så  trygg  i  fare»  med  publikum  på  Tørfossdagen.    

Peter  Vang,  Kristin  Mellem  og  Øystein  Fredriksen  har  satt  sammen  et  innholdsrikt repertoar  til Paaskiviikko  – vi  gleder  oss  til  å  dele  dette  med  publikum  i  Nord-Troms.     

Anita Tennbakk