Karhuu! Hvorfor bjørnen har så kort hals

Skrål og Skrammel Fotograf Kato Andersen.jpg
 

Karhuu, Kettu, Kissa ja Jänis.  En bjørn, en rev, en katt og en hare.

Sammen legger de fire ut på en reise, men når bjørnen endelig får seg en lur, skjer det verst tenkelige. Historien om hvorfor bjørnen har så kort hals er et sprelsk møte med kvensk eventyrtradisjon og når to fortellere nytolker et gammelt kvensk eventyr kan de utroligste ting skje.

Duoen Skrål og Skrammel står bak dette fortellerteatret som særlig er rettet mot barna. Forestillingsopplegget Karhuu! Hvorfor bjørnen har så kort hals er en introduksjon til kvensk kulturarv og språk. Gjennom et dramapedagogisk opplegg får barna mulighet til å bli inngående kjent med eventyret, og de får også sjansen til skape sine helt egne eventyr.

 

 
 

Praktisk info

Varighet:
Aldersgrenser: