Tjenester

Blant Kultnetts aktører finner du også dyktige produsenter og arrangører som kan bistå deg i planlegging og gjennomføring av store, så vel som små arrangementer. Vi kan ta oss av alt fra organisering av billettsalg, design og produksjon av markedsføringsmateriell, fotografering og filming underveis, med mer. Ta kontakt for å diskutere dette nærmere!

 
orjan fightkurs.jpg

Grunnleggende kurs i scenekamp

Når man skal vise vold på scenen er sikkerhet øverste prioritet. Hvis noen blir skadet kan det koste en produksjon dyrt med utsettelser eller til og med omcasting av roller. Ørjan Steinsvik er sertifisert til å gi innføring i enkle teknikker for nevekamp på scenen og sikkerheten rundt dem. Dette inkluderer blant annet enkle fallteknikker, partnerarbeid og koreografi.


Utsmykning

Vi i Kultnett tilbyr kan levere og tilpasse kunst i deres lokaler. Eili Bråstad Johannessen er utdannet kunstfotograf og arbeider også med ulike medier som tegning og collage. Hun har vært med på utstillinger og gjort flere utsmykningsoppdrag tidligere. Kontakt oss gjerne, enten dere har en idé eller bare ønsker en uforpliktende prat.

Alo EBJ (1).jpeg

eili foto.jpg

Foto & video

Har du behov for å få dokumentert et arrangement, eller ønsker dere en reklamefilm for firmaet? Våre aktører og nettverk har kompetanse til å gjennomføre hele prosessen fra idé til ferdigstilling av alle typer billedmateriale og filmproduksjon.